Foto: Getty Images
Europa League

Dynamo Kiev-træner efter FCK-remis: Vi tabte to point

Ukrainernes træner var ikke enig i, at FC København var tættest på at vinde kampen.

FC København står med et godt udgangspunkt i Europa League før de sidste tre runder af gruppespillet, for efter 1-1 i Ukraine har FCK fem point efter tre kampe. Det er samme antal som Dynamo Kiev og et point mere end Malmö FF, og for FCK vægter det også højt, at man møder netop de to modstandere på hjemmebane i to af de sidste tre.

De danske mestre kom tidligt foran i opgøret, og Ståle Solbakken mente efterfølgende, at FC København var tættest på at vinde kampen.

Læs også:FCK har slået 25 år gammel europæisk rekord: 'Det er helt sindssygt'

Det var Dynamo Kievs træner ikke enig i.

- Vi ser med forskellige øjne. For mig så det ud til, at vi havde de største muligheder. Vi fik et point, men vi tabte også to, siger Oleksiy Mykhaylychenko ifølge Dynamo Kievs hjemmeside.

Læs også:Splittet Falk: Et godt resultat men en ærgerlig følelse

Han var i det hele taget utilfreds med det spil, Dynamo Kiev stod for i kampen.

- Der var ikke meget konstruktivt i vores angrebsspil. København var i stand til at gøre det til en fysisk kamp, og vi savnede tempo i kombinatioerne. Mod et hold som København skal man spille hurtigt - med og uden bold, siger han.

Mens FCK har to hjemmekampe i de sidste tre runder, har Kiev to udekampe. Dermed er puljen helt åben - specielt også, fordi Malmö FF vandt hjemme over FC Lugano.

Læs også:Veltilfreds Solbakken: Vi var vel tættest på sejren

Læs også:Solbakken raser: Det er en skandale - vi kæmper for dansk fodbold

Læs også:Verbic mødte tidligere holdkammerater: Meget følelsesladet