Europa League

Grindheim: Vi er favoritter

FCK's norske midtbanespiller Christian Grindheim ville helst have spillet Champions League, men anser FCK for favorit i aftenens kamp.

Christian Grindheim har som mange andre spillere en drøm om at spille Champions League, men den drøm må vente et år endnu, da FCK ikke formåede at besejre tjekkiske Plzen over to kampe.

I stedet står den på Europa League for FCK, og det er en lidt mindre glamorøs turnering, som Grindheim ikke rigtiv ved, hvem vinder.

- Det har jeg svært ved at give et bud på. Måske et spansk hold - eller Tottenham. Der er også stærke russiske hold med. Og der er hold, man dårligt har hørt om, siger Christian Grindheim til Politiken.

Et af de meget ukendte hold er netop aftenens modstander Vorskla Poltava.

- Da lodtrækningen var færdig, og vi kom i gruppe med dem, var det første gang, jeg hørte om det hold. Det er en helt ukendt modstander. Nu ved vi, at det er et pasningsstærkt hold med meget veltrænede unge spillere, og de spiller med mange afleveringer. Jeg gætter på, at de i Parken vil overlade initiativet til os, og jeg mener, at vi er favoritter, konstaterer Christian Grimdheim.