Liverpool ude af Europa League

Et skuffende 0-0-resultat mod Braga sendte Liverpool ud i den europæiske kulde.

Et stormløb mod det portugisiske mål var forventet på Anfield i aftenens Europa League-kamp, hvor Liverpool skulle hente Bragas 1-0-føring fra det første opgør. Presset lod dog vente på sig må man sige.

I første halvleg var Liverpool nemlig komplet tandløse og Braga klarede den uden problemer til pausen med 0-0. Portugiseren havde endda de bedste tilbud i de første 45 minutter.

Liverpool startede anden halvleg i et højere tempo, men blev hurtigt lullet i søvn af et smart og boldsikkert Braga-mandskab, som på effektiv vis hev tempoet ud af kampen.

Én gang i kampen kom Liverpool frem til en stor chance. Andy Carroll kom højest på et hjørnespark, men ramte Dirk Kuyt med sit hovedstød. Kort efter havde også Martin Skrtel en stor chance, som dog blev reddet på flot vis af Artur i Braga-målet.

En stor chance til N’gog i overtiden blev Liverpools sidste egentlige aktion i kampen og således er englænderne skuffende ude af turneringen allerede i ottendedelsfinalen.