Video : Tipsbladet
Europa League

United og Ighalo er enige: Tiden er en faktor nu

Det er spændende, hvorvidt Manchester United og kinesiske Shanghai Shenhua om, hvad Odion Ighalo skal resten af denne sæson.

I Manchester Uniteds kamp for at finde en løsning efter Marcus Rashfords skade, og her skulle den nigerianske angriber Odion Ighalo være den spiller, som den engelske traditionsklub har udset sig.

Det skriver en række medier, som blandt andet tæller Sky Sports og Marca.

Som en del af forløbet har englænderne angiveligt allerede fået de personlige detaljer på plads med nigerianeren, der til daglig spiller for kinesiske Shanghai Shenhua, men nu skal de to klubber også blive enige om, hvad der skal ske med spilleren.

Her er et af spørgsmålene eftersigende, hvorvidt han skal sendes afsted på en lejeaftale eller et permanent skifte, og derfor er tiden nu en faktor i de sidste minutter af det engelske transfervindue. Dog peger det meste på, at Ighalo bliver udlejet i første omgang med en købsoption til følge.

Ighalo kender desuden Premier League ganske godt, da han har spillet tre sæsoner i Watford. Derudover har han også været forbi norske Lyn i begyndelsen af karrieren.

Siden 2017 har Ighalo først spillet for Changchun Yatai og siden Shenhua.