Generelle

Alarm på aftalt spil i 2. bundesliga

Kamp i 2. bundesliga under mistanke for aftalt spil. Et usædvanligt betting-mønster inden kampen, får det tyske fodboldforbund til at undersøge sagen.

Den store matchfixing-skandale startede i Tyskland midt i november, og klubber i stort set hele Europa er under mistanke. Og i weekenden kom endnu en kamp så under mistanke, da der inden kampen mellem Oberhausen og 1860 München i 2. bundesliga blev råbt alarm pga. et usædvanligt mønster i spillet på kampen.

De to klubber blev informeret et kvarter før kampen, og nu vil det tyske fodboldforbund undersøge sagen.

- Vi har registreret usædvanlige spil på den her kamp. Det er ikke noget, der sker hver uge. Derfor advarede vi holdene inden kampen, og nu analyserer vi så på det, siger vicepræsident i DFB, Rainer Koch til BILD.

Faktisk blev kampen afgjort på et selvmål til fordel for 1860 München af Oberhausens Marinko Miletic, der dog afviser, at han scorede målet med vilje for sin modstander.

- Jeg har 100 procent sikkert ikke noget at skjule. Alle kan lytte til og kigge min telefon igennem for at se, hvad jeg har lavet, siger Miletic til reviersport.de.