Video : Tipsbladet
Generelle

Bale-agent om udlejning: Større chance for, at jeg vinder et hestevæddeløb

Gareth Bale står ikke til at få mange minutter i Real Madrid i næste sæson. Waliseren forlader dog næppe klubben af den grund, lyder det nu fra hans agent. Dertil har stjernespilleren simpelthen for godt et liv og for god en kontrakt.

Gareth Bale er en særdeles uønsket person i Real Madrid, men det waliseren tilsyneladende ikke særligt tungt. 

Bale har en kontrakt, der løber tre sæsoner endnu, hvor han tjener tre millioner kroner om ugen.

Udlejning er ikke en mulighed
Og selvom det ser ud til at blive særdeles småt med spilletid i næste sæson, så har Bale ikke tænkt sig at forlade den spanske hovedstad.

Real Madrid vil meget gerne af med Bale, men madrilenerne har svært ved at finde en klub, der er interesseret i at betale Bales astronomiske løn. En udlejning er derfor blevet bragt på banen som en potentiel løsning.

Men det kommer aldrig til at ske, hvis man spørger Bales agent, Jonathan Barnett. 

- En lejeaftale kommer ikke på tale. Jeg tror ikke, at han er interesseret i at blive udlejet. Han har et vidunderligt liv og et dejligt hjem i Spanien. Jeg tror, at det vil kræve noget exceptionelt, hvis han skal væk, og lejeaftaler kommer ikke i spil, lyder det ifølge Sky Sports fra agenten.

Agenten bekymrer sig ikke om Real Madrids problemer
Real Madrid har i sommerens transfervindue brugt 2,2 milliarder kroner på nye spillere, så klubben kunne rigtigt godt tænke sig at komme af med Gareth Bale og hans løn.

Men Jonathan Barnett er relativt ligeglad med, at Real Madrid er ivrig efter at komme af med Bale.

- Der er en større chance for, at jeg vinder Ascot, siger agenten, med henvisning til det traditionsrige britiske hestevæddeløb.