Video : Tipsbladet
Generelle

Bayern i kovending: Enighed med profil om forlængelse

Bayern München er nu angiveligt nået til enighed med midtbanespilleren Thiago Alcantara om en forlængelse af spanierens kontrakt.

Tilbage i januar kom det ud, at Bayern München pønsede på et salg af midtbaneprofilen Thiago Alcantara, men nu tyder det på, at sydtyskerne i stedet er klar til at forlænge med den tidligere Barcelona-spiller.

Således reporterer det tyske medie Kicker, at Bayern München og Thiago Alcantara blot mangler at blive enige om få detaljer, før man kan underskrive en forlængelse af spillerens kontrakt, der ellers udløber næste sommer.

Mangler stadig at forlænge med trio
I februar skrev det tyske medie Bild, at Thiago Alcantara krævede en årsløn på 112 millioner kroner, hvis han skulle underskrive en forlængelse. 

Kicker melder ikke noget om, hvad spanierens nye løn lyder på. Men der er tale om en god nyhed for Bayern München, der altså nu undgår, at Thiago Alcantara forlader klubben gratis til næste sommer. Spanieren har spillet 227 kampe for Bayern München siden skiftet fra Barcelona i 2013.

De tyske mestre arbejder i disse dage også at få aftaler om forlængelser på plads med Manuel Neuer, Thomas Müller og David Alaba. Disse tre spillere har således også kontraktudløb til sommer.