Video : Tipsbladet
Generelle

Bayern-stjerne meldes på vej til Inter

I Inter leder man efter en offensiv forstærkning efter skaden til Alexis Sanchez. Bayern Münchens Thomas Müller nævnes som en mulighed.

Thomas Müllers situation i Bayern München er blevet mere vanskelig efter Philippe Coutinhos ankomst, og tyskeren har da også givet udtryk for, at en fast reserverolle er uholdbar.

Müller startede dog for en gangs skyld inde i Bayern Münchens 3-2-sejr over Olympiakos tirsdag aften, og klublegenden noterede sig i opgøret for to assists. Og ifølge det tyske medie Kicker har det nu fået Inter til at optrappe interessen for Müller.

Inter med skadesproblemer
Inter forsøgte angiveligt at hente Müller i sommer, og Milano-klubben har tilsyneladende stadig ikke opgivet at hente den 30-årige tidligere tyske landsholdsspiller.

I Inter er man således lidt presset, hvad angår offensive spillere, efter at lejespilleren Alexis Sanchez løb ind i en længere skade. 

- Vi vil evaluere vores muligheder til janur. Januarmarkedet er en mulighed for klubberne, men de bedste spillere ønsker ikke at skifte der. Vi vil holde øje, for at se, om en mulighed byder sig. Hvis Alexis kommer tilbage, vil vores offensiv ikke ændre sig, lyder det ifølge DAZN fra Inter-boss Giuseppe Marotta.