Generelle

Benitez: Europæisk succes er vigtigt

Til trods for at Europa League ikke har lige så stor status som Champions League, er turneringen alligevel særdeles vigtig for Liverpool-manageren.

Liverpool klarede ikke cuttet til Champions League-slutspillet, og dermed måtte den traditionsrige klub tage til takke med at gøre FCK selskab i Europa League. Ikke desto mindre har det ikke ændret på ønsket om europæisk succes hos Rafael Benitez og Liverpool.

- At vinde en europæisk turnering bestående af tophold er meget vigtigt, og hvis du ikke er med i Champions League, må du alligevel gøre dit bedste her og forsøge at vinde noget for fansene, siger Rafael Benitez i følge Liverpools officielle hjemmeside.

Den spanske manager hører ikke til den gruppe, der ikke giver turneringen megen kredit i forhold til "storerbroderen" Champions League.

- Hvis du kigger på de mandskaber der er med i turneringen, vil du se, at der er nogle meget stærke hold iblandt. I denne runde vil der være en forskel i forhold til Champions League, men kvartfinalerne og semifinalerne vil bestå af hold, der er stærke nok til at kunne gøre sig gældende i Champions League også, siger Rafael Benitez.

Det er da også et stærkt felt, der tager hul på 1/16-finalerne i dag. Juventus, Atletico Madrid, Ajax Amsterdam, Villareal og de tyske mestre fra Wolfsburg er nogle af de mandskaber, der er at finde blandt de 32 sidste.