Generelle

Brøndby-talent lurer på januar

Jens Larsen vil gerne blive på vestegnen, men venter lige at se om der bliver købt nye midtbanespillere

18-årige Jens Stryger Larsen var vanen tro et stort smil på første træningsdag i Brøndby, hvor han ikke lod sig mærke af, at hans kontraktmæssige fremtid fortsat er uafklaret. Midtbanetalentets aftale med Brøndby udløber til sommer, og han kan derfor nmu frit forhandle til anden side.

- Jeg vil selvfølgelig lige se, om de køber fem nye midtbanespillere her i januar, men jeg er meget glad for at være her, og den spilletid jeg fik i efteråret, har givet mig endnu mere blod på tanden for at slå igennem her, siger Jens Larsen til tipsbladet.dk.

U/19-landsholdsspilleren debuterede fra start mod FC Nordsjælland 1. november og fik udover et indhop yderligere en kamp fra start.

- At jeg skulle starte inde i to kampe havde jeg slet ikke regnet med, da jeg blev rykket op i sommer. Jeg havde bare håbet på fem minutter her og der, siger han.

For er par måneder siden gav Anders Bjerregaard udtryk for håbet om, at en ny aftale med Jens Larsen var tæt på, men det nåede ikke at se før Bjerregaard stoppede som sportschef.