Generelle

Celtic det helt rigtige for Duncan

Brøndby-målmand Stephan Andersen tror skotsk fodbold vil passe fantastisk til angriberen, men er ærgerlig over at miste topscorer

Celtic og skotsk fodbold virker som det helt rigtige for Morten "Duncan" Rasmussen. Det vurderer en holdkammerat med kendskab til britisk fodbold, målmand Stephan Andersen.

- Jeg tror ikke man kan finde noget bedre sted til Duncan. Han er jo den robuste type, som løber og slås i nærkampene og er god på hovedet. Så hvis det er rigtigt, tror jeg det vil være et fantastisk sted for ham at komme hen, siger Stephan Andersen til tipsbladet.dk.

Landsholdsmålmanden har selv et ophold i engelske Charlton bag sig, og han tror på at Duncan hurtigt kan vænne sig til i det skotske.

- Den skotske liga ligner lidt den danske. Der er to rigtig gode hold, Glasgow og Celtic, så det vil være godt for ham, men ærgerligt for os. Vi har brug for alle de mål vi kan få for at hænge på i toppen, siger keeperen, der i øjeblikket genoptræner efter sin skulderoperation og derfor ikke er rejst med Brøndby på træningslejr i Sydafrika.