Video : Tipsbladet
Generelle

Chelsea-profil droppede corona-isolation: Nu undskylder han

Chelseas Mason Mount har angiveligt undskyldt overfor Chelsea, at han brød sin corona-isolation for at spille fodbold med kammeraterne.

Mens hele Chelsea-truppen holdt sig isoleret ovenpå nyheden om, at Callum Hudson-Odoi var testet positiv for COVID-19, rendte Mason Mount rundt og spillede fodbold med nogle venner.

Ifølge den engelske avis Daily Mail kunne Mount se frem til en voldsom opsang fra ledelsen i Chelsea, og nu har han ifølge Sky Sport undskyldt.

Ifølge mediet har 21-årige Mount, efter han blev mindet om sit ansvar som fodboldspiller og rollemodel, ringet til ledelsen i Chelsea og givet dem en uforbeholden undskyldning.

Flere af hans holdkammerater har på de sociale medier uploadet videoer, hvor man kan følge med i deres træningsøvelser, som de bruger til at holde sig i form, og klar til at Premier League atter begynder.

I mellemtiden kan de se frem til at vende tilbage til træningsanlægget i Surrey, der har fået en ordentlig rengøring.

Declan Rice, som Mason Mount blev spottet sammen med, var ikke under samme restriktioner, og derfor har det ikke haft nogen konsekvens for ham, at han spillede hyggefodbold midt i corona-epidemien.