Video : Tipsbladet
Generelle

Chelsea sætter stort prisskilt på varmt Juventus-emne

Juventus og træner Maurizio Sarri har længe haft et godt øje til Chelsea-back, som spillede under Sarri på Stamford Bridge. Nu har Chelsea sat sine krav til en eventuelt transfer

I Chelsea render der en italiensk landsholdsspiller rundt, som har haft en svær tid i klubben. Brasilianskfødte Emerson har aldrig fundet melodien og spillet sig til en past plads på Chelsea-holdet, og derfor har han været meldt på vej væk af flere omgange.

Det var i sin tid Maurizio Sarri, som hentede Emerson til Chelsea i midten af 2018/2019-sæsonen, og efter den italienske træner er taget til Juventus, har han haft en drøm om at blive genforenet med venstrebacken.

Juventus leder også efter en afløser til Alex Sandro, og nu er Chelsea begyndt at reagere på Juventus' tilnærmelser. De har ifølge det italienske medie Calciomercato sat et prisskilt på Emerson.

Den engelske storklub forlanger efter sigende et sted mellem 25-30 millioner euro, cirka 190 til 225 millioner kroner. Det er en relativt høj pris for en reserve, men Chelsea har altså ikke tænkt sig at give rabat til Juventus.

Efter Calciomercatos oplysninger har det dog ikke umiddelbart skræmt Juventus væk, og et møde mellem de to storklubber er angiveligt planlagt når sommerens transfervindue nærmer sig.