Generelle

Crawley: Smugler en ekstra mand på banen

Taktikken er lagt for Crawley Town inden dagens kamp på Old Trafford. Holdet stiller med 12 mand.

Det engelske amatørhold Crawley Town får en oplevelse for livet i eftermiddag, når holdet i FA Cuppen møder Manchester United på Old Trafford.

Rent resultatmæssigt kan det også meget vel ende med at blive en oplevelse for livet for Crawley, der godt kunne indkassere et historisk stort nederlag. I hvert fald er der ingen tvivl om, at når de to gange 45 minutter på Old Trafford er forbi, er Crawleys deltagelse i FA Cuppen det også. Dette er holdets manager, Steve Evans, formentlig helt på det rene med.

Og så må man jo ligge en noget utraditionel taktik.

- Vi håber meget på, dommeren ikke opdager, at vi stiller op med 12 spillere. Det vil vi bede til, at ingen bemærker, siger Steve Evans til BBC med et smil inden tonen bliver seriøs.

- Det er den største klub i verden, og de har uden tvivl den største manager gennem tiderne. Men det er ikke første gang, at jeg træffer ham. Jeg var engang på trænerkursus med ham. Han er ikke speciel høj, men alle bemærker altid, når han går ind i et rum. Han har en hel særlig aura omkring sig.

- FA må have sunget af glæde, da lodtrækningen var foretaget, for det er kampe som denne, at FC Cuppen handler om. Det er disse kampe drømme er lavet af.

- Vi møder den mest berømte klub i verden og vil forsøge at slå dem ud af FA Cuppen, siger Steve Evans.

Rigtig god fornøjelse med det projekt Crawley Town!