Video : Tipsbladet
Generelle

Desperate Bayern: Har tilbudt stjerne til City og Barça

Bayern München vil meget gerne have fingrene i enten Leroy Sané eller Ousmane Dembele, og tyskerne er villige til at lade David Alaba indgå i handlen.

I Bayern München jagter man stadig desperat en kantspiller, efter at Franck Ribery og Arjen Robben har forladt klubben denne sommer.

Førsteprioriteten er Leroy Sané, mens Ousmane Dembele også anses som en god mulighed.

To afvisninger
Ingen af de to spillere er dog specielt billige, og derfor har tyskerne således forsøgt at tilbyde venstrebacken David Alaba til både Manchester City og Barcelona. Det skriver den spanske avis Mundo Deportivo.

Østrigeren har kontraktudløb om to år, og har angiveligt nægtet at forlænge sin kontrakt, efter Bayern Münchens rekordindkøb af den franske landsholdsprofil, Lucas Hernandez. 

Manchester City har dog afvist Bayern Münchens tilbud om Alaba plus en pose penge. Heller ikke Barcelona har været til at overbevise, selvom man angiveligt overvejede tilbuddet grundigt.

Barcelona vil gå efter spanier i stedet
Bayern-cheftræner Niko Kovac udtalte endda offentligt, at han håbede, at Barcelona fik fat i Neymar, da det så ville blive lettere for Bayen München at hente Dembele.

I Barcelona er man dog langt fra sikker på, at man kan lykkes med at hente Neymar, og derudover ønsker man stadig at give Ousmane Dembele chancen. 

Ifølge avisen vil Barcelona i stedet fokusere på at hente Real Betis-venstrebacken Junior Firpo. 

Se listen: Bayern München jagter disse 10 spillere