Video : Tipsbladet
Generelle

Eks-holdkammerat om perfekt Totti: Selv hans ædlere dele var imponerende

Roma-ikonet Francesco Totti bliver nu rost til skyerne af sin tidligere holdkammerat, Dani Osvaldo, der omtaler Totti som perfekt på alle tænkelige måder.

Dani Osvaldo var mellem 2011 og 2013 holdkammerat med Francesco Totti, og Osvaldo har kun positive ting at sige om Roma-legenden.

Osvaldo afslører i et interview med TNT Sports, at han en gang var nødt til at bede Totti om at være hans bodyguard.

- Jeg var ved at blive slået ihjel under et slagsmål på en bar i Rom. Jeg bad Totti og Daniele de Rossi om at gå med mig og få klaret tingene. Jeg er ikke dum. 

- Jeg sagde til Totti, at hans hustru var nødt til at være ham utro... for det virkede utroligt, at han kunne være så perfekt. Han havde et smukt ansigt, og... jeg ønsker ikke at gå for meget i detaljer her... men han havde absolut heller ikke problemer, hvad angår størrelsen på hans ædlere dele. 

- Han var den bedste spiller, jeg nogensinde har spillet sammen med. Han havde ikke engang dårlig ånde. Alt ved ham var positivt. Man tænker, at der måtte være én ting galt ved ham, ikke? Men nej. Selv hans ægteskab var et meget lykkeligt ægteskab. 

Uenighed om kat
Helt perfekt har Tottis ægteskab med tv-værten Ilary Blasi dog ikke været.

Roma-legenden afslørede således for nyligt, at der opstod dårlig stemning i en periode, da hustruen, på trods af hans protester, valgte at købe en hårløs kat.