Video : Tipsbladet
Generelle

Ekspert: Realistisk chance for, at Klopp henter City-stjerne

Wolverhampton-profilen Adama Traoré har endnu ikke niveauet til at skifte til Liverpool, lyder det fra den tidligere engelske landsholdsspiller Danny Mills, der mener, at et køb af Leroy Sané vil give bedre mening for Jürgen Klopp.

Leroy Sané har igennem længere tid været rygtet væk fra Manchester City, og Bayern München har længe lignet tyskerens kommende arbejdsgiver.

Men ifølge den tidligere Manchester City-spiller Danny Mills er der en 'realistisk chance' for, at Sané ender på Anfield.

Traoré er ikke klar
Jürgen Klopp har, ifølge Football Insider, kig på Wolverhampton-profilen Adama Traoré som en mulig erstatning for Mohamed Salah eller Sadio Mané. Men ifølge Mills har Traoré ikke helt niveauet endnu.

- Traoré trækker mange avisoverskirfter på grund af sin fart og sin styrke. Men at træde ind på et mesterhold og erstatte en spiller som Mané eller Salah... jeg mener ikke, at han er nået helt dertil endnu, lyder det ifølge Football Insider fra Mills.

- Måske sådan en som Leroy Sané... han er på vej tilbage efter en skade, og han er blevet rygtet væk på det seneste. Han kan være kommet i overskud. Han er ung, han er et stort talent og han er rutineret. Det ville være mere realistisk, men jeg ved ikke, om Manchester City vil sælge til deres rivaler. 

Leroy Sané har ikke været i aktion siden Community Shield-opgøret mod Liverpool i august, hvor tyskeren pådrog sig en grim knæskade.