Elfenbenskysten overvandt udvisning

To af de afrikanske VM-deltagere mødte hinanden i Africans Cup her til aften, og den duel trak Elfenbenskysten det længste strå i og vandt med 3-1 over Ghana.

Emanuel Eboue gjorde ellers sit for at hjælpe Ghana til sejr, da han skrællede en modstander nedmed begge ben midt i anden halvleg, og dermed fik direkte rødt.

På det tidspunkt stod det dog allerede 1-0 til Elfenbenskysten, da Gervinho efter 23 minutter havde afsluttet et flot kontraangreb med et føringsmål og Ghana var dårlige til at udnytte deres overtal.

Tværtimod udbyggede Elfenbenskysten deres føring kort efter direkte på frispark, og Didier Drogba gjorde det til 3-0 efter 90 minutter.

Ghana fik reduceret på straffe i overtiden, det hjalp ikke noget, og Elfenbenskysten er dermed videre fra gruppen, hvor der kun er tre hold på grund af Togos exit.