Generelle

Eriksen: Kun én klub frister

Kun en enkelt klub i Europa ville kunne få Christian Eriksen til at droppe Ajax øjeblikkeligt. Se hvilken.

Liverpool, Juventus, Milan. Ja, alle de store klubber i europæisk fodbold står mere eller mindre i kø for at overbevise Christian Eriksen om, at deres klubtrøje er den rette for ham. Siden det 19-årige stortalent spillede en pragtkamp for Danmark mod England i Parken, har rygtestrømmen omkring ham nærmest ikke stået stille.

Indtil videre har Christian Eriksen dog pure afvist alle spekulationer og lovet sin nuværende arbejdsgiver, Ajax, troskab i de næste mange år. Men nu er danskeren tilsyneladende kommet på lidt andre tanker. For der er alligevel én klub, som Eriksen vil have mere end svært ved at takke nej til.

- Hvis jeg fik et tilbud fra Liverpool nu her, ville jeg afvise det. Kun en klub ville kunne få mig til at skifte øjeblikkeligt, og det er Barcelona, siger Christian Eriksen til Daily Mail.

Den danske midtbanespiller er blevet rost af et utal af fodboldkyndige på det seneste og er blandt andet blevet sammenlignet med stjerner som Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart og ikke mindst Michael Laudrup.

Christian Eriksen er for alvor blomstret op i Ajax under Frank De Boer, der har givet ham en nøglerolle i klubben. En tillid, han indtil videre i høj grad har kvitteret for.