Generelle

Fall er en Youtube-spiller i Norge

Djiby Fall er ikke noget stort navn i Norge, hvor han har skrevet under på en lejekontrakt med Molde

Tidligere på ugen skrev Djiby Fall under på en lejekontrakt med Molde, hvor han skal afløse den nuværende Manchester United-spiller Mame Biram Diouf. Det er de glade for i Molde, selvom han stort set er ukendt deroppe. Hvor de danske medier intensivt har fulgt Falls ophold i Rusland efter hans store succes i OB, er det i Norge ikke en spiller, hvis spillemæssige kvaliteter er specielt kendte.

- Der er ikke mange, der kender ham særligt godt, men mange husker navnet fra Danmark. Man ser ham som en bedre spiller, end man havde regnet med, de kunne hente, siger Trond Hustad, der er sportsredaktør på lokalavisen Romsdals Budstikke, til Tipsbladet.

På Moldes hjemmeside og i de andre norske medier blev nyheden om lejemålet ikke præsenteret under overskrifter som "Djiby Fall til Molde", som de nok ville have set ud Danmark, men i stedet "Angriber til Molde" eller "Molde henter senegaleser". Klubbens officielle hjemmeside knyttede da også et Youtube-link til præsentationen, så fansene kunne se giraffen i aktion. Det hjalp lidt på kendskabet.

- Der er store forventninger til ham. Vi tror, han kan fungere godt med Makhtar Thioune (Molde-playmaker og -stjerne red.). Hvis man går på Youtube og ser hans bedste mål, kan man se, han er en god spiller, siger Hustad.

Allerede i aften kan Moldes fans se mere til Fall, når holdet møder Aalesund i en træningskamp, der samtidig giver mulighed for revanche fra pokalfinalen.

Læs mere om Djiby Fall i Tipsbladet Indsigt: