Generelle

Ferguson: Vi skulle have vundet let

Sir Alex Ferguson var ikke i sit bedste humør efter nederlaget til FC København i Parken.

Manchester United-manager Alex Ferguson var tilbage i det humør, vi kender ham fra så mange gange før. Skarpt analyserende og bidsk som en skotsk terrier, hvis pressen formastede sig til at stille et dumt spørgsmål.

For eksempel var der én, der ville vide, hvorfor Alex Ferguson ikke havde stillet med Louis Saha oppe foran, når den franske angriber nu havde spillet så godt i den første kamp på Old Trafford.

- Saha er skadet. Du skulle tage at tjekke dine facts, inden du stiller spørgsmål, vrissede succesmanageren, der har været ved roret i Manchester United siden 1986.

I den tid har Alex Ferguson naturligvis også set sin del af fodboldbaner, og Parkens græstæppe var han langt fra imponeret af.

- Det var en meget ujævn bane, og den slags underlag er vi slet ikke vant til at spille på. Da vi mødte dem på Old Trafford, havde vi en perfekt bane. Den her bane var ikke egnet til poleret fodbold, og det var til fordel for FC København, kom det fra skotten.

- Vi skulle have vundet den her kamp let, men så får de et heldigt mål efter en dødbold, og det er sådan noget, der sker i fodbold.