Fulham bankede Liverpools 9 mand

Liverpool led noget af en bet, da merseysiderne med blot 9 mand blev slået med 3-1 ude mod Fulham.

Det var sidste sæsons vicemestres sjette nederlag i syv kampe, og holdet må nu siges at være i krise inden den vigtige Champions League-kamp på onsdag mod Lyon. Efter at Fernando Torres havde udlignet den føring, Bobby Zamora havde givet Fulham midt i 1. halvleg, satte Londonholdet tingene på plads efter pausen. Norske Erik Nevland scorede til 2-1 med 17 minutter igen, og efter at de to forsvarere Philip Degen og Jamie Carragher begge var sendt i bad for gæsterne, satte Fulham tingene på plads, da Nevland serverede Clint Dempsey til slutresultatet 3-1.

Både Brian Jensen og Thomas Sørensen var tilbage mellem stængerne for hhv. Burnley og Stoke, med forskelligt udbytte. Burnley slog kriseramte Hull med 2-0, mens Stoke måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Wolves.