Generelle

Graulunds angst, Torres-bomben og Forests genopstandelse

Tipsbladet er på gaden med et hudløst Peter Graulund-interview. AGF-bomberen reflekterer over karrieren, faderskabet og frygten for den store glemsel. Få også historien om Torres-transferen, Duncan-skiftet, Nottingham Forest, vindere og tabere i transfervinduet og St. Paulis kult-flugt.

TIPSBLADET INDSIGT ER PÅ GADEN FREDAG 4. FEBRUAR

- LÆS BL.A:

Transfer-bomben Torres: Fernando Torres elskede Liverpool. Det sagde han i hvert fald, men noget gik galt i de seneste måneder, for trofæhylden blev ved at være tom, mens profil efter profil forlod Anfield. Og til sidst fulgte El Nino med som det dyreste engelske spillerkøb nogensinde, hvilket løfter Chelsea, men også stiller taktiske spørgsmål til Carlo Ancelotti.

Fodbolden er ikke det vigtigste for Graulund: Kontrakten med AGF er netop forlænget og bliver muligvis ikke karrierens sidste for »Danmarks Inzaghi«. Hele Peter Graulunds liv har været fodbold, og han frygter for, hvad der skal ske, den dag det er slut. Men samtidig har faderrollen over for to små tvillinger givet Graulund livets største glæde og overbevist ham om, at der er mere i tilværelsen end en læderbold. Det smitter også positivt af på banen.

St. Pauli, VIP-pladser og bare bryster: De mangeårige og traditionelle tilhængere af FC St. Pauli frygter for, at den øgede kommercialisme påvirker klubbens kult-image. De har slået bremserne i og er så småt ved at sive ud til Altona 93 i Oberligaen...

Hvad kan Duncan? Der skulle næsten to døgns diplomatiske krumspring til, før AaB onsdag aften omsider sikrede sig Morten »Duncan« Rasmussen på en lejeaftale i forårssæsonen. Men er angriberen den rette mand, og kan han overbevise skeptikerne om sit værd i AaB? Tipsbladet har spurgt tre nordjyske supportere til råds.

Transfers: Vindere og tabere i Superligaen + de nye idealopstillinger. Kæmpe overblik.

The Forest Way: Ingen manager vil nogensinde træde ud af legendariske Brian Cloughs skygge, men skotten Billy Davies kan være manden, der styrer den to-foldige Europa Cup-vinder tilbage i Premier League efter 12 års fravær. Davies er lykkedes med at få holdet til at spille god fodbold - The Forest Way - men skænderier med klubejer Nigel Doughty om spillerindkøb kan spænde ben.