Jönsson sænkede Brøndby

Den tidligere Brøndby-spiller Jon Jönsson scorede mod sine tidligere holdkammerater, da Elfsborg vandt en testkamp 2-1.

Brøndby IF er i disse dage i Portugal, hvor holdet deltager i træningsturneringen Atlantic Cup. Første opgør i den turnering stod mellem Brøndby og Elfsborg, og udfaldet af den kamp blev en sejr til svenskerne på 2-1 - blandt andet takket være en scoring fra den tidligere Brøndby-spiller Jon Jönsson.

Det var dog Brøndby der kom bedst fra land, og efter 21 minutters spil kunne Mike Jensen ganske fortjent bringe de blå-gule på 1-0. Denne føring udlignede Jon Jönsson dog efter 38 minutters spil, da han kanonerede et frispark ind bag Michael Tørnes. 1-1 var også stillingen ved pausen.

Afgørelsen faldt blot to minutter inde i 2. halvleg, for her kunne Niklas Hult nemlig med hjælp fra en Brøndby-forsvarer sende bolden i netmaskerne.

Resten af opgøret var domineret af Brøndby, men blandt andet takket være en pragtpræstation af Jesper Christiansen i Elfsborgs mål, kunne svenskerne trække sig sejrrigt ud af opgøret.