Generelle

Kan Laudrup træne Laudrup?

Andreas Laudrup tror det vil være vanskeligt at få sin egen far som træner

Med Andreas Laudrups indtog på U21-landsholdet og en far, der måske er den kommende landstræner for det danske landsholdet, så er det pludselig ikke så fjernt, at Laudrup i en nær fremtid kan blive trænet af Laudrup.

Men hvad ville der egentlig ske, hvis far Michael skulle komme til at træne søn Andreas?

- Vi har da tit snakket om, hvis jeg en dag skulle ende med at spille i samme klub, hvor han er træner for eksempel dengang i Spartak Moskva eller i en spansk klub. Der er hans holdning, at jeg næsten skal være den bedste i klubben, landet eller årgangen, før han vil turde tage mig op. Det vil altid blokere, at trænerens søn er på holdet, og hvis der nu er to, som er lige gode, og jeg spiller i stedet for ham, så kan der blive set lidt skævt på en, fortæller Andreas Laudrup i et interview med B.T.

Her bliver unge Laudrup også spurgt, om det ikke vil være en fordel at have sin egen far som landstræner, idet vejen så ville være lettere?

- Overhovedet ikke. Jeg tror faktisk, at det havde været endnu sværere.  Jeg tror ikke, at han havde taget mig på med landsholdet lige meget hvad, siger Andreas Laudrup.