Generelle

Klar til lukkede døre i Helsingør

Landsholdet har trænet for sidste gang med tilskuere

Landsholdet havde onsdag formiddag den sidste åbne træning før VM-slaget mod Sverige på lørdag i Parken, så derfor kan gætterierne om holdopstillingen nu for alvor tage fart.

Onsdag eftermiddag træner man igen for lukkede døre, og det gentages torsdag og fredag. Helsingør stadion er blevet sikret ekstra mod spioner, idet man har hængt pressinninger op som afspæring bag den ene målende, hvorfra det ellers var muligt at følge træningen udenfor hegnet.

Den åbne formiddagstræning afslørede som ventet ikke meget. Det er stadig et åbent spørgsmål, hvordan backpladserne skal besættes og hvordan den centrale midtbane og offensiven skal besættes.

Lars Jacobsen spiller den ene back, mens William Kvist, Michael Jakobsen og Michael Silberbauer er i spil til den anden, afhængig af om Lars Jacobsen placeres i højre eller venstre side. På midtbanen er Jakob Poulsen stadig favorit til genvalg på den centrale plads, mens Martin Jørgensen kan placeres flere steder.

Endelig trænger Søren Larsen sig efter sine tre mål forleden for Duisburg sig på som en joker i angrebet, hvis man vil presse svenskerne ved både at anvende ham og Nicklas Bendtner.

Daniel Agger, Per Krøldrup, Daniel Jensen, Simon Kjær og Jesper Grønkjær stod enten helt over eller trænede for nedsat kraft onsdag formiddag.