Video : Tipsbladet
Generelle

Lewandowski mobber Dortmund: Deres spillere er dårligere end vores

Bayern München-bomberen Robert Lewandowski mener, at Dortmund i sidste ende ikke kan drage særligt meget nytte af, at have en stor trup. Det handler om kvalitet, lyder det således fra polakken.

Bayern München vandt som sædvanligt det tyske mesterskab i sidste sæson - men ikke på den samme overlegne facon som i tidligere sæsoner.

Sydtyskerne sluttede således kun to point foran Dortmund i ligaen. Der er tale om lidt af en forskel i forhold til den forudgående sæson, hvor Bayern München sluttede 21 point foran Schalke 04 på andenpladsen - og 29 point foran Dortmund, der sluttede på fjerdepladsen.

Og forud for denne sæson har Dortmund derudover oprustet gevaldigt ved at hente spillere som Mats Hummels, Thorgan Hazard, Julian Brandt og Nico Schulz. 

Det bekymrer dog ikke Bayern München-stjernen Robert Lewandowski.

- Dortmund har foretaget sig meget. De har en stor trup. Men i sidste ende handler det ikke om kvantitet. Det handler om kvalitet. Og én ting er jeg sikker på. Vi har spillerne med mest kvalitet, lyder det ifølge Sport Bild fra Lewandowski.

Beroliget af bosser
Det er da heller ikke fordi, at Bayern München-bosserne har ligget på sofaen hele sommeren. Således er det lykkedes at hente stjerner som Philippe Coutinho, Lucas Hernandez, Ivan Perisic og Benjamin Pavard.

- Jeg havde en god snak med Hasan Salihamidzic (sportsdirektør, red.) og Karl-Heinz Rummenigge (direktør, red.), hvor jeg fik svar på mine spørgsmål. Herefter var jeg sikker på, at der ville ske noget, og at klubben ville hente mere kvalitet ind. Det var vigtigt for mig, og det beroligede mig, lyder det fra Lewandowski.

Bayern München har hentet fire point i de to første Bundesliga-kampe i denne sæson, og møder lørdag Mainz.