Generelle

Myhre: Jeg er blevet svindlet og dopet

Thomas Myhre er blevet fyret i Viking efter en våd bytur. Ifølge ham selv er han blevet dopet, ukendte gerningsmænd har tappet hans kreditkort for 160.000 kroner, og der er 10 timer fra natten, som han ikke husker.

Den 11. februar blev den tidligere FCK-målmand Thomas Myhre fyret af sin norske klub Viking Stavanger. Årsagen var en våd bytur på holdets træningslejr i spanske Marbella natten til den 23. januar. Men Myhre understreger nu, at han blev dopet og har "et hul" på 10 timer, hvorfra han intet husker.

Thomas Myhre har afgivet en frivillig urinprøve på eget initiativ, der fastslår, at han havde narkotika i blodet.

- Jeg er nødt til at sige sandheden i denne sag. Det er gået så langt, at det er blevet hævdet, at jeg er en spillegal narkoman med psykiske problemer, som går til prostituerede. Jeg har aldrig, og jeg lover på tro og ære, frivilligt taget narkotika. Jeg er blevet luret og bedrage. Tre dage efter hjemkomsten, efter selv at have kontaktet politiet, fik jeg taget en hurtigprøve på narkotika. Den slog positivt ud. Jeg blev helt slået ud, siger Thomas Myhre til den norske avis VG.

Ifølge Myhre selv er hans kreditkort også blevet rippet godt og grundigt i løbet af den nat, der kostede ham jobbet som målmand i Viking.

- Der var gjort flere store udtræk på mit kort i løbet af natten. Til sammen drejer det sig om mellem 150- og 160.000 kroner, siger Thomas Myhre.