Generelle

MyPlanet Sport og Tipsbladet indleder samarbejde

MyPlanet Sport og Tipsbladet har netop indgået en spændende samarbejdsaftale. Aftalen betyder relancering af den klassiske sportslæserrejse, der nu tilbydes i moderne, tidssvarende klæder. Samarbejdet vil være til gavn for folk med interesse for en bred vifte af sportsgrene, men fodboldfans i særdeleshed har meget i vente.

Administrerende direktør i MyPlanet Sport, René Andersen, finder samarbejdet oplagt:

- MyPlanet Sport og Tipsblandet har meget til fælles. Begge virksomheder bestræber sig på at leverer de bedst og mest levende sportsoplevelser. Fra ægte sportsfans til ægte sportfans.

At samarbejdet kommer Tipsbladets læsere til gode, er René Andersen ikke i tvivl om:

- Med denne aftale er vi blevet Tipsbladets officielle partner. Dette giver os mulighed for at tilbyde særligt interessante sportsrejser eksklusivt til avisens læsere. Det kunne være VM-rejser til Sydafrika, fodboldrejser til storkampe i den engelske Premier League eller måske topkampe i den spanske liga, når stjerner som Ronaldo, Messi og Xavi folder sig ud på grønsværen.

- Det behøver dog ikke kun være fodboldrejser. Vi har også lavet meget efterspurgte golfrejser til f.eks. Ryders Cup og NFL-rejser til USA. Vores mål er enkelt: At give ægte sportsfans de ultimative sportsoplevelser – hvor end i verden kampen skal stå.

Direktør i Tipsbladet, Henrik Stegger Nielsen, er enig med René Andersen:

- Vi er glade for at kunne tilbyde vores læsere sportsrejser af høj kvalitet. Én ting er at læse om danskernes nationalsport i Danmarks eneste rigtige fodboldavis, men det er og bliver en helt andet oplevelse at mærke suset fra stadion, når bolden går i nettet, og følelserne får frit spil. Derfor er vi glade for at kunne føje denne ekstra dimension til dét at være læser af Tipsbladet.

Besøg MyPlanet Sport her