Generelle

NFL-stjerne træner med Jimmy Nielsen

Jimmy Nielsen får i de kommende dage selskab til træning i Kansas City af NFL-stjernen Chad Ochocinco.

Jimmy Nielsen og Sporting Kansas City tager på lørdag hul på den nye MLS-sæson med en udekamp i Los Angeles mod Chivas, og få dage efter får den danske målmands hold prominent besøg.

På sin Twitter-profil har han i de seneste timer givet udtryk for, at noget spændende var på vej, og her onsdag aften dansk tid har NFL-stjernen Chad Ochocinco så offentliggjort, at han fra tirsdag i næste uge og fire dage frem prøvetræner med Jimmy Nielsens hold Kansas City.

- På grund af lockouten i NFL er jeg spændt og glad for, at jeg kan forfølge min barndomsdrøm om at spille for et hold i Major League Soccer. Tak til Sporting Kansas City for at give mig muligheden, siger Chad Ochocinco til Kansas Citys hjemmeside.

Chad Ochocinco spiller til daglig wide receiver for NFL-holdet Cincinnati Bengals, men da NFL-holdene har lockoutet spillerne efter flere ugers forgæves forhandlinger om en ny overenskomst, har Ochocinco og andre NFL-spillere tid til at holde sig i form med andre sportsgrene.

Chad Ochocinco har ved flere lejligheder fortalt om sin store kærlighed for 'rigtig' fodbold, og den 33-årige NFL-profil er venner med blandt andre Ronaldinho og New York Red Bulls' Thierry Henry. At Ochocinco ikke er helt uvant med at bruge fødderne kan man eksempelvis forvisse sig om i denne video.

I Kansas City glæder man sig over at få besøg af Chad Ochocinco.

- Vi er altid på jagt efter spillere, der kan hjælpe holdet og give os noget nyt talent. Vi ved, at Chad er en fremragende atlet, og at han elsker fodbold, og at han spillede meget, da han var yngre. Vi glæder os til at se hvordan hans evner kan oversættes (til fodbold, Red.), når han ankommer i næste uge og begynder at træne med holdet, siger Kansas Citys manager Peter Vermes.

Chad Ochocinco har siden 2001 grebet 66 touchdowns for Cincinnati Bengals, og wide receiveren er et af de største navne i amerikansk fodbold på grund af sin flamboyante, humørfyldte og til tider noget provokerende adfærd, som blandt andet giver sig udslag i livlige fejringer af scoringer og på det seneste et til tider ret sjovt tv-talkshow sammen med holdkammeraten Terrell Owens.

Chad Ochocinco hed indtil 2008 Chad Johnson, men wide receiveren var så glad for sit trøjenummer 85, at han hellere ville kendes under det spanske ord for '85'.

Du kan læse et interview med Jimmy Nielsen i Tipsbladet Indsigt, der udkommer på fredag.