Generelle

Old Trafford ikke værre end junglen

Crawley Town møder United i FA Cuppen. I deres bur står en hård nyser.

Det kræver sit at være fodboldspiller. Ikke mindst målmand. En militær baggrund er dog ikke et af de typiske krav.

Men det er den baggrund, FA Cup-sensationen fra Crawley Town tager med til Old Trafford mellem stængerne. Her vogter nemlig hollandske Michel Kuipers, der har en fortid som marinesoldat.

- Jeg kan desværre ikke afsløre nogle militære hemmeligheder. Men jeg har da tilbragt en masse tid i Sydafrika, siger Crawley-keeperen ifølge Manchester Evening News.

Læs også: KAN NON LEAGUE-CITY TÆVE UNITED?

- Jeg har været igennem jungle-træning, bjerg-træning og arktisk overlevelses-træning. Det var store oplevelser, der lærte mig en masse om kammeratskab og teamwork under pres. Nogle af de ting jeg lærte i korpset, har jeg taget med i min fodboldkarriere. Disciplin, kunsten at passe på dig selv og være en del af et

band of brothers.

Det vil selvfølgelig blive svært at tage til Old Trafford. Men jeg frygter ikke noget, når jeg tidligere i livet har været underkastet jungleloven, siger militær-keeperen, der tidligere i sin karriere slap fra et voldsomt trafikuheld, hvor han sad fastklemt i sin bil i næsten en time, inden han med helikopter blev fløjet til det nærmeste hospital.

- Når folk snakker om fodbold som "det smukke spil", ved jeg præcist hvad de mener. Efter sådan en ulykke er det nemlig meget smukt.  Jeg håber, jeg kan fortsætte mange år i endnu.

Læs også: LILLEPUTER HÅNER UNITED