Generelle

Overrasket over Svärd på A-hold

TIPS-BLADET I PORTUGAL: Vraget til EM-truppen for U/21-landshold, men åbenbart god nok til det danske A-landshold.

Det er situationen for Sebastian Svärd, der til daglig spiller i portugisisk fodbold, men ikke er med når der spilles EM i hans nuværende hjemland. Til gengæld kan han altså få debut på A-landsholdet., eftersom Morten Olsen fredag efterudtog midtbanespilleren.

"Det er da glædeligt hver gang en ungdoimsspiller kommer på A-landsholdet, og det er bare at ønske Sebastian held og lykke. Han er en af de spillere vi har snakket meget om, men der har været hård kamp om pladserne på midtbanen," siger U/21-landsholdets assistenttræner Hans Brun Larsen.

Flemming Serritslev vil ikke kommentere Morten Olsen valg af Sebastian Svärd nærmere, men det var også en nyhed som man bemærkede i spillertruppen:

"Det er da en sjov situation, som jeg ikke ved hvad jeg skal sige til, men de har vist en del skader på A-holdet," siger U/21-landsholdets anfører Rasmus Würtz.

Sebastian Svärd har kun været med i få af kampene i U/21-holdets EM-kvalifikation, men deltog tidligere på året i en træningssamling med holdet i Helsingør.