Video : Tipsbladet
Generelle

Premier League-klub har løsning klar: Sæsonen skal spilles færdig i Kina

Gode råd er dyre for tiden, og nu har en unavngiven Premier League-klub angiveligt foreslået, at det vil være en god idé at spille Premier League-sæsonen færdig i Kina.

Premier League-arrangørernes desperation er dagligt stigende, og ifølge The Athletic er det blandt andet blevet foreslået, at sæsonen skal spilles færdig i Kina. Sæsonen er som bekendt sat på pause, på grund af corona-pandemien.

Fredag eftermiddag skal der afholdes en videokonference, hvor alle 20 klubber deltager. Flertallet af klubberne ønsker stadig at spille sæsonen færdig, efter at være blevet informeret om, at ligaen står til at miste 6,5 milliarder kroner i tv-penge, hvis sæsonen ikke spilles færdig.

Det er blandt andet blevet foreslået at forlænge aftalerne med rettighedshaverne, ligesom det er blevet foreslået at transmittere klubbernes træningssessioner. Og ifølge The Athletic er der endda en unavngiven Premier League-klub, der har foreslået, at sæsonen skal spilles færdig i Kina. 

En vanvittig idé
Idéen er baseret på et nærmere kig på smittekurverne i de forskellige lande, og her er idéen altså at finde et land, hvor det vil være helbredsmæssigt mere sikkert at spille sæsonen færdig. 

Og Kina er vurderet til at være på rette vej, efter at landet i starten af året var særdeles hårdt ramt. Fortalerne for idéen om at spille Premier League i Kina argumenterer for, at det vil være godt for det britiske sundhedssystem. 

Idéen vil muligvis blive bragt op på fredagens møde, men flere klubber er, ifølge The Athletic, mindre vilde med idéen. 

- Det land, der hele tiden bliver foreslået, er Kina. Det giver nul mening. Det er en vanvittig idé, og jeg tror, at den bliver afvist på det kraftigste. Hvis vi valgte at spille Premier League i en anden verdensdel, så tror jeg, at vi vil blive fuldstændigt slagtet. Den anden dag blev vi anklaget for at leve i vores egen boble. Jeg føler lidt, at folk har ret i den kritik, selvom den ikke gælder for mig. Jeg kan godt se, hvorfor folk tænker sådan om os, lyder det fra en leder i en unavngiven Premier League-klub.