Generelle

Rajko Lekic skal - måske - møde Man. United

Rajko Lekic kan skifte til den amerikanske klub New Engladn Revolution senere på ugen. Går klubskiftet igennem, skal den danske angriber op imod Manchester United.

Silkeborg-angriberen Rajko Lekic venter i disse dage på grønt lys til at starte en ny fodboldtilværelse i den amerikanske liga, MLS. I sidste uge var Lekic i Foxborough for at træne med New England Revolution, og den amerikanske klub har ikke lagt skjul på, at angriberen er ønsket på den anden side af Atlanterhavet. Dermed mangler amerikanerne blot at blive enige med Silkeborg, samt at sikre Lekic en arbejdstilladelse, før han kan kalde sig Revolution-spiller. Og hvis han kan det, kan han se frem til en stor oplevelse.

Læs også: Lekic: Er mentalt klar til Brøndby

New England Revolution bekræfter således, at klubben den 13. juli skal spille en venskabs kamp mod en af verdens største klubber, Manchester United. Kampen foregår på Revolutions hjemmebane, Gillette Stadium.

- Vi er meget glade for at kunne invitere Manchester United til Gillette Stadium til en kamp mod Revolution, siger Jonathan A. Kraft, der er en del af ejerkredsen i New England Reviolution.

Læs også: Silkeborg klar til at sælge Lekic

Manchester United skal, udover at møde Rajko Lekic' måske kommende klub, også op imod Seattle Sounders, Chicago Fire, et udvalgt all star-hold fra MLS samt FC Barcelona på klubbens USA-tur, som sparkes igang den 13. juli i Foxborough og afsluttes 17 dage senere i Washington.