Superliga

Silkeborg klar til at sælge Lekic

Silkeborg understreger, at en række formalistiske forhold vil afgøre om en handel med New England Revolution for Rajko Lekic bliver en realitet.

Rajko Lekic tog i sidste uge til Boston i USA for at træne med amerikanske New England Revolution. Her har han imponeret træner Steve Nicol så meget, at han ønsker at tilknytte den 29-årige dansker med de montenegrinske aner.

I Silkeborg er de samtidig positive overfor at gennemføre en handel med Major League Soccer-klubben.

- Vi har haft en dialog med den amerikanske klub, og det kunne godt se ud som om, at vi kan blive enige. Men der er nogle formalistiske forhold, der lige nu står i vejen. Kan Rajko få arbejds- opholdstilladelse? Og vil deres liga godkende ansættelsen? Vi vil ikke lave en aftale på betingelse af, at de får de ting i orden, så enten bliver der lavet en aftale uden betingelser, eller også bliver der ingen handel, siger Silkeborg-direktør Kent Madsen til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Amerikanerne vil have os til at ophæve Rajkos kontrakt inden den 31. marts, og vi vil være sikre på, at vi kan få transfersummen for ham. Så de må tage de risici, der er, så vi ikke risikerer, at handlen falder til jorden om tre uger, siger Kent Madsen.

Rajko Lekic nærer et brændende ønske om, at handlen bliver til noget. Og Silkeborg vil ikke stå i vejen for angriberen, selv om tidspunktet er dårligt. Kent Madsen tager situationen omkring salget helt roligt og understreger, at klubben ikke er økonomisk afhængig af, at handlen blier en realitet.

- Det er ikke en katastrofe for os, hvis handlen ikke går igennem. Vores motiver er udelukkende personlige hensyn til Rajko. Vi er afslappede omkring det her, og vi siger held og lykke til Rajko, hvis det lykkes. Men vi vil også glæde os over at have ham til rådighed i foråret, hvis det er det, det ender med, siger Kent Madsen.

Rajko Lekic' kontrakt med Silkeborg udløber med udgangen af 2011. Det amerikanske transfervindue lukker 15. april.

LÆS OGSÅ: Silkeborg: Sælger helst Lekic i august