Video : Tipsbladet
Generelle

Real-stjerne kan indgå i Neymar-byttehandel

Paris Saint-Germain har længe ledt efter en afløser for Thiago Motta, og pariserne forsøger nu at få fat i Casemiro, der kan komme til at indgå i en byttehandel, der sender Neymar til Bernabéu.

I Paris ser det ud til, at både Neymar og Paris Saint-Germain er ved at være trætte af samarbejdet, men spørgsmålet er, om den franske klub kan finde en klub, der vil betale for den dyre og skadesplagede brasilianer.

Paris Saint-Germain har ifølge avisen L'Equipe sat Neymar til salg, men en handel kan kun komme på tale, hvis klubben bliver tilbudt de 1,6 milliarder kroner, som de selv betalte for Neymar i 2017.

Foreslår byttehandel
Barcelona og Real Madrid fremstår som de to eneste klubber, der vil være interessante for Neymar, og i Barcelona er man lidt skeptiske overfor en retur, efter Neymars kontroversielle skifte for to år siden.

Ifølge den spanske avis Marca vil Paris Saint-Germain nu foreslå en byttehandel, der kan bringe prisen lidt ned for Real Madrid.

Har længe ledt efter afløser
Pariserne har således længe ledt efter en afløser til den 36-årige midtbanespiller Thiago Motta, og klubben anser Casemiro som den perfekte løsning. 

Ifølge avisen insisterer Real Madrid på, at Casemiro ikke er til salg. Det siges dog, at Zinedine Zidane tiltænker Casemiro en mindre rolle, hvilket kan sætte en byttehandel igang.

Real Madrid har allerede brugt 2,2 milliarder kroner på nye spillere, og madrilenerne står også til at skulle betale 1,2 milliarder kroner for Paul Pogba, så en byttehandel med Neymar og Casemiro kan vise sig at blive en økonomisk nødvendighed for Real Madrid, hvis klubben ønsker at hente PSG-stjernen.