Video : Tipsbladet
Generelle

Rooney markerer ni-årsdag for bizart tweet

For ni år siden ville Wayne Rooney tilbyde sin daværende Manchester United-holdkammerat Rio Ferdinand et lift til træning. Men angriberen kom til at sende tilbuddet som et offentligt tweet, der endte med at blive retweetet mere end 50.000 gange.

Det er de færreste tweets, som man husker ni år senere, men torsdag har Manchester United-legenden Wayne Rooney på Twitter valgt at markere ni-årsdagen for et tweet, som egentligt nok var en fejl.

Den 23. april 2011 valgte Rooney således at tweete følgende til sine mange millioner følgere på Twitter: 'Hi rio do you want picking up in the morning pal'.

Angriberen havde ikke tagget Rio Ferdinand i sit opslag, hvilket kun gjorde tweetet mere besynderligt. Med tiden har Rooneys tweet udviklet sig til et meme, og det er da også blevet retweetet mere end 50.000 gange. Den gængse opfattelse er, at tweetet formentligt skulle have været sendt som en privat besked til Ferdinand.

Tiden flyver
Og torsdag valgte Wayne Rooney, der i dag spiller for Derby, altså at markere det komiske tweet.

- Ni år siden i dag. Tiden flyver..., lød det således fra Manchester United-legenden på Twitter. 

Ferdinand tog imod tilbuddet 
Rio Ferdinand blev i 2018 spurgt, om han nogensinde tog imod holdkammeratens tilbud om at få et lift til træning.

- Ja, det gjorde jeg da et par gange. Jeg fattede aldrig, hvor det stammede fra. I årevis så jeg det blive refereret til, uden at tænke nærmere over det, lød det ifølge JOE dengang fra Ferdinand.