Video : Tipsbladet
Generelle

Sportsdirektør erkender: Inter-stjernes hustru er irriterende

Inter-stjernen Mauro Icardis hustru og agent Wanda Nara er en meget upopulær person på ledelsesgangene i Milano-klubben.

Antonio Conte har overtaget roret i Inter, og den kontante cheftræner har fra starten af gjort det klart, at han ikke har fidus til Mauro Icardi, som derfor er blevet sat til salg.

Argentineren er dog selv fast besluttet på at blive i Inter. Icardis agent og hustru, Wanda Nara, slår således fast, at angriberen har afvist tilbud fra andre klubber, som ingen andre kunne forestille sig at afvise. 

Ifølge Wanda Nara er Icardi kun interesseret i at blive i Inter, hvor han vil kæmpe for sin plads. 

Ingen har opfordret Icardi til at blive
Inter-sportsdirektør Beppe Marotta er dog ikke glad for Icardis hustru.

- Vi blev irriterede over Wanda Naras kommentarer, både på grund af metoden og timingen. Jeg kan samtidig kategorisk afvise, at nogen som helst i klubben har bedt Icardi om at blive i Inter, lyder det ifølge DAZN fra Marotta.

- Inters strategi har været præcis, og vi har kommunikeret det klart fra starten. Vi vil fortsætte på samme måde, og ingen i Inter kan ændre kan det tilgang, som alle må følge.

Er blevet frataget anførerbind og trøjenummer
Icardi mistede i sidste sæson anførerbindet i Inter, angiveligt på grund af kommentarer i medierne fra Wanda Nara.

Angriberen strejkede efterfølgende i en periode, inden han vendte tilbage til holdet. Denne sommer har Inter dog frataget Icardi hans trøjenummer - som istedet er blevet givet til nyindkøbet Romelu Lukaku, der i øvrigt scorede i sin ligadebut mod Lecce mandag aften.