Generelle

Steve Smith viser klassen

Carolina Panthers fortsætter sin fremmarch

Carolina Panthers begynder at ligne den udfordrer til Super Bowl, som flere eksperter inden sæsonen havde forudset. Efter to nederlag at starte på, har Panthers nu vundet de seneste fire kampe.

En stor del af æren skal formentlig tilskrives wide receiver Steve Smith, som ikke var med i de første to kampe på grund af en lårskade. Siden har han dog vist sit værd. I søndagens kamp mod Baltimore Ravens havde han otte grebne bolde for 189 yards og en touchdown.

- At Steve er kommet tilbage, har helt sikkert hjulpet meget. Efter min mening er, det som at tage Michael Vick væk fra Atlanta eller Peyton (Manning) væk fra Colts. I hvert eneste spil er de andre hold nødt til at tage hensyn til ham, sagde Panthers quarterback, Jake Delhomme efter sejren på 23-21 over Ravens.

Jake Delhomme viste også selv fin form i søndagens kamp. Quarterbacken kastede 365 yards i kampen - karrierens højeste - og havde tilmed to touchdowns.

Hos Ravens var quarterback Steve McNair anderledes ilde ude. Sidst i første quarter blev han sacked af Panthers' Mike Rucker og Chris Draft, og Steve McNair måtte forlade kampen med en hjernerystelse og en forstrækning i nakken. Kyle Boller, der ikke havde kastet et touchdown siden sidste jul, viste sig dog som en gedigen erstatning. Men trods tre touchdownkast kunne han altså ikke stoppe Carolinas fremmarch.