Generelle

Stuttgart ryger ud af pokalen til Playmobil-klub

VfB Stuttgart har nu tabt fem kampe i træk, og har ikke vundet i en måned. Tirsdag aften slog Greuther Fürth storklubben ud af pokalturneringen.

Efter fem nederlag i træk vil enhver træner i Bundesligaen være under pres. Og intet er anderledes i VfB Stuttgart. Markus Babbel er under et enormt pres for at skabe resultater med sit Stuttgart-mandskab, der sidste år blev nummer tre i Bundesligaen.

I år har det bare slet ikke kørt, og i aftes tabte stuttgarteren 1-0 på Playmobil Stadion til Greuther Fürth fra 2. Bundesliga. Det var det femte nederlag i træk i alle turneringer, og sportsdirektør Horst Heldt er da også noget kryptisk omkring Babbels fremtid i klubben, og han ville ikke svare direkte på journalisternes spørgsmål om Babbels fremtid i klubben.

- Nu må vi se, lød den korte kommentar fra Heldt, der altså ikke valgte at bakke sin træner op i nødens stund.

LÆS OGSÅ: Trænerskifte på vej i Stuttgart

For Markus Babbel venter endnu en svær opgave, når Stuttgart i weekenden støder ind i Bayern München, og hans job er truet efter aftenens nederlag.

- Jeg ved ikke, hvordan klubben står i forhold til mig, siger han.

Iøvrigt var Stuttgart ikke det eneste Bundesligahold, der igår måtte lade livet i pokalen. Dortmund røg ud mod upåagtede Osnabrück.