Video : Tipsbladet
Generelle

Thierry Henry sætter sit drømmehold: Dropper Messi til fordel for dansker

Thierry Henry ville ikke udtage Lionel Messi, hvis han skulle udtage et hold til en five-a-side-turnering. Franskmanden ville til gengæld satse på danske Michael Laudrup.

Den tidligere Arsenal- og Barcelona-stjerne Thierry Henry var for nyligt gæst i Jamie Carraghers podcast The Greatest Game, og her blev franskmanden bedt om at nævne de fem spillere i historien, han ville vælge, hvis han skulle udtage et five-a-side-hold.

Og selvom den tidligere Monaco-træner i en årrække var holdkammerat med Lionel Messi, så fandt han altså ikke plads til argentineren på sit drømmehold.

Undervurderet dansker
Til gengæld var der stor ros til en anden tidligere Barcelona-stjerne, danske Michael Laudrup.

- Jeg ville udtage Pele, Maradona, Cruyff, Beckenbauer... Michael Laudrup bør også komme med. Jeg forstod aldrig... Han (Laudrup, red.) var meget undervurderet. Når man taler om kaviarfodbold, så er man nødt til at inkludere hans navn, lød det fra Henry.

Thierry Henry spillede selv i Barcelona fra 2007 til 2010, hvor han blandt andet var med til at vinde Champions League i 2009. Franskmanden indstillede sin aktive karriere i 2014, efter fire år i New York Red Bulls.