Trods historisk krise: United-ledelse bakker op om Solskjær
Foto: Getty Images
Generelle

Trods historisk krise: United-ledelse bakker op om Solskjær

Manchester United har hentet den ringeste pointhøst i 30 år, men cheftræner Ole Gunnar Solskjær skal angiveligt ikke frygte en fyreseddel fra klubbens bestyrelse.

Ole Gunnar Solskjær skal ikke frygte en fyreseddel, selvom Manchester United onsdag tabte med 2-0 til Burnley på Old Trafford. Det skriver Sky Sports.

De røde djævle har efter 24 runder hentet 34 point, og det er den ringeste pointhøst i 30 år. Men alligevel skal Solskjær altså ikke frygte en fyresedel.

Tingene går i den forkerte retning
Manchester United kunne med en sejr over Burnley have lagt pres på Chelsea, der i de seneste to kampe blot har hentet ét point. Men med onsdagens nederlag har Manchester United altså stadig seks point op til Frank Lampards tropper. 

Onsdagens fiasko var Solskjærs 12. nederlag i denne sæson, og Manchester United ligger nu blot ét point foran Sheffield United, der indtager 8. pladsen.

Efter nederlaget til Burnley tog Solskjær ansvaret for skuffelsen, og slog samtidig fast, at klubben leder efter forstærkninger.

Ole Gunnar Solskjær har i sine 45 kampe som Manchester United-boss hentet 19 sejre, 11 uafgjorte og 15 nederlag. I de seneste 12 kampe har Manchester United smidt 18 point. 

I forhold til samme tidspunkt i sidste sæson har Manchester United i denne sæson hentet 11 point, hvilket altså er en indikation på, at tingene ikke ligefrem går i den rigtige retning. Solskjær skal desuden klare sig uden den langtidsskadede Marcus Rashford, som først forventes klar til april.