Generelle

Uheldigt at Brøndby er uden chef

- Der er ikke mange store firmaer, der kører så lang tid uden at en så vigtig stilling er besat, siger iagttager

Med få dage tilbage af transfervinduet er der ikke sket det i Brøndby, som klubbens fans havde sat næsen op efter. Man står stadig ude sportschef, og i stedet for markante forstærkninger har man i denne uge solgt topscorer Morten »Duncan« Rasmussen.

Bestyrelsesformand Per Bjerregaard måtte torsdag på brondby.com foreklare klubbens strategi på transfervinduet, herunder Anders Bjerregaards fortsatte medvirken, og at en gruppe når transfervinduet er lukket, skal arbejde videre med ansættelsen af en ny sportschef. Men det undrer iagttagere, at det ikke er sket endnu:

- Det er uheldigt, at man endnu ikke har fundet en sportchef. Måske er det for meget at sige, at man har spildt et transfervindue, men der er brug for hurtigt at få lagt en linje for truppen fremover. Spørgsmålet er, hvad man venter på. Der er ikke mange store firmaer, der kører så lang tid uden at en så vigtig stilling er besat, siger tidligere unglandstræner Hans Brun Larsen til Tipsbladet.

Han mener at det er på høje tid at få afbalanceret truppen og få udstukket planerne for fremtiden.

Tipsbladet Indsigt sætter fredag fingeren på Brøndbys puls og udpeger seks aktuelle problemstillinger på Vestegnen. Udover den manglende sportschef handler det om uro på ledergangen, holdets sammensætning, træner Kent Nielsen og spillet omkring hovedsponsor Kasi Group. Køb bladet i kiosken nu.

Tipsbladet udkommer hver tirsdag og fredag. Få Tipsbladet ind ad døren hver uge!