Video : Tipsbladet
Generelle

Uimponeret Messi: Barça gjorde ikke nok for at hente Neymar

Barcelona-anfører Lionel Messi antyder nu, at klubbens ledelse ikke kæmpede hårdt nok for at få Neymar tilbage til klubben.

Neymar blev sommeren igennem sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, men katalanerne var i sidste ende ikke villige til at møde Paris Saint-Germains krav.

Den spanske avis Marca reporterede efterfølgende, at flere Barcelona-stjerner var bitre over ledelsens sløje forsøg på at hente brasilianeren.

Og i et interview med den spanske avis Sport indikerer Messi nu direkte, at han langt fra føler sig sikker på, at Barça-toppen rent faktisk gjorde deres bedste i forsøget på at hente Neymar tilbage.

- Jeg ville have elsket at få Neymar tilbage. For at være ærlig, så ved jeg ikke helt, om Barça rent faktisk kæmpede hårdt nok for at få ham tilbage. Men det er sandt, at det ikke er nemt at forhandle med PSG. 

Ville have haft stor betydning
Det ville have betydet meget for Barcelona at få Neymar tilbage, slår Messi fast.

- Rent sportsligt er Neymar en af de bedste i verden. Rent kommercielt og sponsormæssigt ville det også have betydet utroligt meget for klubben.

Messi understreger, at han ikke selv blandede sig i Neymar-sagen.

- Vi bad aldrig om et køb af Neymar. Vi udtrykte blot vores holdning. Hvad hvis jeg havde blandet mig? Det er blevet bevist, at det ikke var tilfældet. 

- Jeg er ikke skuffet. Vi har en spektakulær trup, som kan spille med om alle titler, selv uden Neymar.