Video : Tipsbladet
Generelle

United-ikon udpeger tre midtbanespillere, som Solskjær bør gå efter

Den tidligere Manchester United-profil Rio Ferdinand har udpeget tre midtbanespillere, som Ole Gunnar Solskjær bør prøve at få fingrene i.

Bruno Fernandes har på kort tid udviklet sig til at være en af Manchester Uniteds bedste spillere, men ifølge klubikonet Rio Ferdinand bør de røde djævle forstærke sig yderligere på midtbanen.

Cheftræner Ole Gunnar Solskjær er igang med en større genopbygningsproces på Old Trafford, og ifølge Ferdinand bør nordmanden forsøge at hente enten Saul Niguez, Thomas Partey eller Wilfred Ndidi til sommer. 

De to førstnævnte spiller som bekendt for Atlético Madrid, mens sidstnævnte tørner ud for Leicester.

Har brug for defensiv midtbanemotor
Solskjær har allerede hentet spillere som Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Daniel James og Bruno Fernandes, men nordmanden mangler umiddelbart et par forstærkninger mere, før Manchester United for alvor kan bide skeer med de største hold.

Manchester United er igennem længere tid blevet kædet sammen med James Maddison og Jack Grealish. Men Rio Ferdinand peger altså på tre andre spillere.

- Jeg ville nok forsøge at hente Partey i Atlético Madrid, eller Ndidi i Leicester. Jeg kan også godt lide Saul Niguez. Han er en virkelig, virkelig god midtbanespiller, lyder det ifølge The Beautiful Game Podcast fra Ferdinand.

Defensiven skal også forstærkes
Ifølge Ferdinand bør Solskjær dog ikke kun forstærke midtbanen.

- De mangler stadig at hente en midterforsvarer. Om man så skal gå efter en ung en som Ben Godfrey (fra Norwich, red.) eller sådan en som Kalidou Koulibaly, det skal jeg ikke kunne sige. Det er svært.