Generelle

Utaka: Man skal arbejde hårdt i livet

Peter Utaka er ydmyg omkring sin rolle som OB-topscorer. Han fortæller her om opskriften på de mange mål.

Peter Utaka har imponeret alt og alle med sine mange mål i OB-trøjen, hvor han nærmer sig en plads blandt de 20 mest scorende udlændinge i SAS Ligaens historie. Til OB's hjemmeside forklarer han, hvorfor det er gået ham så godt.

- Det er meget simpelt. For i livet generelt er det sådan, at man må arbejde hårdt og ofre en masse, hvis der er nogle målsætninger, man vil opnå. Man skal være fokuseret og gøre de rigtige ting. Jeg ved, at alt hvad jeg gør ved mig selv og min krop, det vil man kunne se på mit spil på banen. Så jeg prøver bare at gøre det rigtige og arbejde hårdt, og så bruger vi meget tid på at analysere, hvad vi som hold gør rigtigt og forkert. Og det er hemmeligheden bag, hvis man kan kalde det sådan, siger Peter Utaka til OB's hjemmeside.

Den tidligere OB'er Morten Bisgaard sagde tidligere på ugen til tipsbladet, at ego'et kunne sætte en stopper for Utakas succes, men ifølge Utaka selv, har han benene på jorden.

- Jeg vil gerne bare blive bedre hele tiden og gøre den kommende udekamp bedre end den sidste. Så jeg prøver bare at fokusere på at blive bedre hele tiden. Men det er en god fornemmelse at vide at vide, at man er dygtig til at score mål og gøre en forskel for holdet. Jeg skal holde formen højt, men jeg kan ikke løbe og tænke på den slags på banen, for det vil kun forstyrre mig i mit spil. Jeg skal koncentrere mig om at spille fodbold, men hvis mulighederne kommer,vil jeg selvfølgelig gøre mit bedste for at sparke bolden i mål, lyder det fra Peter Utaka, der kan score flere mål lørdag eftermiddag, når OB besøger Randers på Essex Park.

LÆS OGSÅ: Ego'et kan stoppe Utaka

LÆS OGSÅ: Er Utaka for god til SAS Ligaen?