Viborg over nedrykningsstregen

Med en solid 2-0-sejr hjemme over midterholdet FC Hjørring kravler Viborg over nedrykningsstregen. Skive slog Kolding ude.

Viborg er i gang med deres tredje sæson i landets næstbedste række, men der er en realistisk chance for at finde det tidligere habile Superliga-hold i 2. Division til næste sæson.

Den chance blev dog formindsket en smule i dag, hvor Viborg sejrede 2-0 hjemme over FC Hjørring.

Midtbanespilleren Nicolai Melchiorsen stod for Viborgs første mål efter en halv times spil, mens det 18-årige angrebstalent, Jeff Mensah, udbyggede føringen til 2-0 tre minutter inde i anden halvleg.

Viborg overhaler med sejren Næstved, og rykker lige akkurat op over nedrykningsstregen.

Kolding FC - Skive

I eftermiddagens anden kamp i 1. Division tog Kolding FC imod Skive - hold, der begge er nedrykningstruede.

Skive løb lidt overraskende af sted med en udebanesejr på  3-1, og rykker dermed op på en 10. plads - forbi netop Kolding FC samt FC Hjørring i tabellen.

Martin Thomsen blev dobbelt målscorer for Skive, og er nu oppe på ti sæsonmål, der rækker til en andenplads på topscorerlisten.

John Dyring scorede Skives sidste mål ti minutter før tid, mens Justice John Erhenede reducerede for Koldings i kampens overtid.