Generelle

Victor viste nosser ved at daske til Bille

Se den spanske forsvarer Victor Ruiz lange Nicki Bille et venstre hook i U/21-landskampen mod Danmark forleden. Et slag, han får ros for på debatforum.

Ifølge Nicki Bille havde den spanske forsvarer Victor Ruiz, der til daglig spiller i italienske Napoli, længe gået og provokeret danskeren i U/21-landskampen forleden.

- Hvorfor tager du ikke og scorer et mål?, skulle Nicki Billes "overfrakke" blandt andet have sagt, mens stillingen stadig var 1-0 til Spanien.

Så udlignede Nicki Bille ud af det blå og fejrede sin scoring ved at juble lige op i fjæset på Victor Ruiz. Det fik til gengæld Victor Ruiz til at koge helt over og smække venstrepoten lige i sylten på Bille. Episoden kan ses her på Marcas hjemmeside.

Mange ville nok tage afstand fra Victor Ruiz' voldshandling, som dommeren da også gjorde ved at udvise ham, men i de spanske fans og journalisters øjne er det ikke Victor Ruiz, der er skurken. Det er derimod Nicki Bille, som beskyldes for bevidst at provokere sin modstander.

På Marcas debatforum skriver  brugere blandt andet som kommentar til hændelsen:

- Stort af dig, Victor. Jeg nød virkelig den "småkage". Stort, stort.

- Sådan, Victor. Stor macho med to nosser.

- Han fortjente det slag for at stå og spille smart og provokere. Du skulle have slået ham endnu hårdere, og hvis han gør det igen, så bare slå til igen.