Generelle

Vilfort: Ikke god som sportshef

- Jeg har det svært med som sker med folk, når man snakker om millioner, siger Kim Vilfort

Per Bjerregaard udpegede for mange år siden Kim Vilfort som sin naturlige afløser, men Brøndbys nuværende talentchef fastholder sit nej tak. Også til at afløse Anders Bjerregaard som sportschef.

- Jeg har altid sagt, at jeg ikke kunne forestille mig det, og jeg har haft masser af tid til at vurdere om det holdt, og hvis man har været i tvivl de første syv-otte år, så har man da ikke været det de sidste tre-fire år!  Det hænger sammen med, at det jeg var træt af som fodboldspiller var al det cirkus, der er omkring, som ikke har med fodbold at gøre, siger Kim Vilfort i et interview med Tipsbladet.

Her slår han også fast, at det ikke er noget for ham at skulle være med til million-handeler og skrive enorme lønchecks ud:

- Jeg har også svært ved de store summer, og det som sker med folk, når man snakker om millioner. Jeg har svært ved at forholde mig til det, og alene af den grund, tror jeg ikke, at jeg ville blive god til det. Jeg synes det er en mærkelig verden, og beløbene er jo ikke blevet mindre. Snakken og fokus bliver drejet en del fra det som det burde handle om, siger Vilfort.

Læs interviewet med Kim Vilfort i Tipsbladet Indsigt.

 

Tipsbladet udkommer hver tirsdag og fredag. Få Tipsbladet ind ad døren hver uge!