Generelle

Zimling vil blive i Holland

Selv om Niki Zimling er ude med karantæne de næste fire spillerunder er han glad og tilfreds med livet i hollandske NEC Nijmegen.

Niki Zimling har endelig igen fået succes. Leje-opholdet i Nijmegen har givet den tidligere Superliga-profil nyt mod på fodboldtilværelsen oven på et mindre succes-fyldt ophold i Italienske Udinese.

Danskeren har sågar vist sin målfarlighed i Holland, hvor det i februar blev til tre mål.

I Nijmegen danner Zimling par med landsmanden Lasse Schøne, der tager sig af den offensive del af spillet, mens Niki Zimling ligger lidt mere tilbagetrukket med Gerald Sibon som meget løbende sidemand.

- Det er som regel Niki, der med bolden i fødderne starter opspillet. han er nærkampstærk, siger Lasse Schøne om makkerskabet, der har bragt dem begge på top 30-listen over de bedste spillere i hele ligaen i følge den hollandske fodboldavis Voetbal International.

Niki Zimling blev udvist for en grov tackling i den seneste ligakamp mod ADO Den Haag og er blevet straffet med fire spilledages karantæne. Dermed bliver det til et irriterende afbræk for danskeren, der er faldet godt til i Holland, hvor han meget gerne vil blive.

Lejekontrakten med Nijmegen løber frem til sommer, men signalerne fra klubben går i retning af en forlængelse.

- Jeg forstår på NEC, at de gerne vil beholde mig, men jeg er jo ejet af Udinese, men jeg kan i hvert fald godt lide at spille her i Holland, så mon ikke jeg bliver her eller i en anden klub, siger Niki Zimling til Tipsbladet.

Tipsbladet har besøgt de to danskere i Holland til en snak om spillestilen, makkkerskabet og ambitionerne. Læs hele historien i Tipsbladet Update - på gaden nu.
Du kan også spare turen til kiosken og læse hele bladet på din computer - klik her